St-Allery introduceert een ware revolutie in de bakkerijmarkt:

De eerste vloeibare botermelange

Vandemoortele ontwikkelde de eerste vloeibare botermelange voor de ambachtelijke bakkerij: St-Allery Premium Liquid Butter Blend. St-Allery Premium Liquid Butter Blend kan rechtstreeks uit de emmer bij een recept gegoten worden en is dus direct klaar om luchtig geklopt te worden. De vloeibare botermelange van St-Allery mengt gemakkelijker en sneller in vergelijking tot boter en vervangt vaste boter of margarine één op één in elke recept.

Klik HIER voor meer informatie of neem contact op met uw vertegenwoordiger om St-Allery Premium Liquid Butter Blend te testen in uw bakkerij!

Lanterna: de ware Italiaanse smaak en traditie

De ware smaak van Italië is de smaak van pure, echte producten van de beste kwaliteit en die is terug te vinden in het assortiment van Lanterna.

Lanterna is hét merk voor diepgevroren Italiaanse bake-off broodspecialiteiten, die exclusief in Italië geproduceerd worden. Vandemoortele introduceert Lanterna op de Nederlandse markt voor ondernemers, die met kwalitatief hoogwaardige, Italiaanse producten werken. De ambachtelijke specialiteiten van Lanterna zijn clean label en bereid met bloem en olijfolie van Italiaanse bodem.

Neem contact op met uw vertegenwoordiger! of klik hier voor meer informatie!